Vrijwilligers administratie
gezocht voor hulppunt

LIENDEN - Voor de hulppunten in Lienden en Maurik zijn wij opzoek naar vrijwilligers die het team komen versterken. Wij zoeken vrijwilligers die zich in willen zetten voor thuisadministratie door eens in de 14 dagen of drie weken beschikbaar te zijn bij onze hulppunten. 

Het betreft de maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur in het Gildehuis in Lienden en/of de donderdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur in ’t Klokhuis in Maurik. Er is altijd een sociaalwerker aanwezig als achterwacht.

De vragen die zoal voorbij komen zijn: invullen papieren bijzondere bijstand, UWV, chronisch zieken, heronderzoek, aanvraag of aanpassingen van huurtoeslag, zorgtoeslag, kindgebondenbudget, kledingpakket aanvragen, BSR kwijtschelding, ‘moeilijke’ brieven lezen, wat heb ik nodig als mijn kind een beugel dient te krijgen, enzovoort.

Ben je beschikbaar op de maandagmorgen en/of donderdagmiddag dan komen wij graag met jou in contact. Bel of mail graag naar Welzijn Rivierstroom Magda Bakker: 06-10127438 / magdabakker@welzijnrivierstroom.nl of Caroline Kolff 06-12532320 / carolinekolff@welzijnrivierstroom.nl.