(foto: Marcus Aurelius)
(foto: Marcus Aurelius) Foto: Marcus Aurelius

Vacature senioren-adviseur

in gemeente Rhenen

RHENEN - Ben jij iemand die makkelijk contact legt en het leuk vindt om mensen te informeren? Dan is de vrijwilligersfunctie van senioren-adviseur vast iets voor jou!

Inwoners uit de gemeente Rhenen die 75 jaar en 80 jaar worden, krijgen een telefoontje en eventueel een huisbezoek om te vragen hoe het gaat. 

Doel

Het doel is om informatie te verstrekken over de mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

"Daarom zijn we bij Welzijn Rivierstroom op zoek naar: Sociale communicatieve mannen/vrouwen die zich kunnen inleven in de doelgroep. 

Je hebt het vermogen om met aandacht te luisteren en relevante signalen op te pikken. Je bent betrouwbaar en mensen vertellen graag aan je waar ze tegenaan lopen in het dagelijks leven.

Aan de hand van een vragenlijst ga je op huisbezoek bij 80-plussers, de 75-jarigen krijgen een telefoontje. Gemiddeld leg je ongeveer 1 à 2 huisbezoeken per week af. Deze huisbezoeken worden gedaan in Rhenen, Achterberg en Elst."

Verdere procedure

Neem voor meer informatie contact op met Sophie Roessingh van Welzijn Rivierstroom via 06-26273129 of mail naar sophieroessingh@welzijnrivierstroom.nl.
Mail je brief en CV voor 27 maart 2023.