Vrouwen zoals jij! (foto: J.L. van Grondelle)
Vrouwen zoals jij! (foto: J.L. van Grondelle) Foto: J.L. van Grondelle

‘Vrouw zoals jij'
in de week van de Nationale Vrouwendag

RHENEN - De maandelijkse vrouwenochtend heeft dinsdagochtend 7 maart als thema: ‘(On)beperkt leefbaar, door-leven als het leven tegenzit.’ We praten met elkaar over verliezen in het leven en hoe we daarmee om kunnen gaan. Ieders levensbootje krijgt namelijk vroeg of laat wel te maken met verliezen die voelen als (zware) stormen, windstiltes, stroomversnellingen, droogtes of watervallen. 

En of het nu gaat om het overlijden van een dierbare of om verlies van gezondheid, verlies van vriendschap, verlies van een vertrouwde plek, verlies van werk, of om een onvervulde kinderwens: het kan diep ingrijpen. Hoe ga je om met al deze verliezen? Hoe houd jij je bootje op koers? 

Bouwina de Haan van Langszij Coaching en Therapie kijkt deze ochtend samen met ons hoe je verlies kunt doorleven en ook, hoe je kunt door-leven ondanks gevoelens van verdriet en gemis. Als altijd nemen we ook veel tijd om te met elkaar in gesprek te gaan. 

Wil je meer weten over Bouwina? Bezoek haar website en de website van Caritas (www.praktijklangszij.nl en https://www.caritasgroep.nl/index.php/bouwina-de-haan).

Welkom op dinsdagochtend 7 maart (in verband met het programma van de Nationale Vrouwendag Rhenen, dit keer op de eerste dinsdagochtend van de maand). Koffie vanaf 9.45 uur. Start 10.00 uur. Einde 11.30 uur. De allerkleinsten zijn ook welkom. Plaats: Timmermanswerkplaats, Acacialaan 16 Rhenen. Contact: arkacia.rhenen@gmail.com. We zijn ook te vinden op FaceBook.