Afbeelding
Foto:

Fionora opent experience interieur studio

in Veenendaal

VEENENDAAL - Het is zover. Na vele maanden van inspanningen en geweldige samenwerking met onze partners, openen de deuren van onze experience interieur studio. Ontdek onze prachtig ingerichte stijlkamers met een betoverende atmosfeer.

Exclusieve interieurs die het oog strelen en alle gebruikte materialen de ruimte geven om te stralen. Fionora brengt rust en harmonie in woningen en kantoren, door kleuren, materialen en inrichtingen op een unieke manier te combineren. Warm, kleurrijk en met een eigen, unieke handtekening. 

Onze handtekening is te herkennen in de kwalitatieve en luxueuze producten die wij gebruiken in onze ontwerpen. Producten die wij overigens ook los kunnen leveren. Behang (Arte, Elitis, CMO Paris, etc), gordijnen, raambekleding, zijden bloemen en kunstplanten en een enorme collectie meubelen van het prachtige merk Eichholtz: wij bieden interieurs die passen bij het karakter van zijn bewoners.

Kom naar de wondere wereld van Fionora - Vendelier 45 D in Veenendaal tijdens de open huisdagen op 3 maart van 16.30 – 20.00 uur en op 4 maart van 10.00 – 17.00 uur. Van harte welkom! (www.fionora.nl).