Afbeelding

Veel creativiteit in maart bij Huis van Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Iedere vrijdag is er veel gezelligheid bij de koffie-inloop van het Huis van Dodewaard. Om 10.00 uur wordt er gestart met koffie en thee en rond het middaguur wordt er een warme maaltijd gekookt. 

Wist u ook dat er in de middagen regelmatig creatieve activiteiten worden georganiseerd? 

Maart

Activiteiten Huis van Dodewaard vanaf 13:30 uur (onder voorbehoud van voldoende animo):
- 3 maart - Bloempot maken, gevuld met vogelvoer (zie foto ter illustratie)
- 10 maart - NL Doet - Opknapbeurt opslagruimte kantine de Eng
- 17 maart - Bloempot vogelvoer afmaken
- 24 maart - Canvas maken met mixed media (verschillende materialen en technieken)
- 31 maart - Paasstukje maken

Gasten van Huis van Dodewaard zijn niet verplicht om mee te doen met de activiteiten. Ook voor een kop koffie bent u welkom! Kom gerust eens proberen of het iets voor u is. Voor het eten en de activiteit betaalt u een kleine bijdrage (onkostenvergoeding). 

Wilt u meedoen met de activiteit of met de warme maaltijd? Graag minimaal drie dagen van tevoren doorgeven i.v.m. inkoop via onderstaande gegevens. Wilt u vanaf het centrum komen maar bent u slecht ter been? Er is gratis vervoer vanaf de Steegakker met Swobrik. Geef het drie dagen van tevoren door als u hier gebruik van wilt maken. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of 06 82278064.

Huis van Dodewaard is onderdeel van SWAN Welzijn. Voor meer informatie over ‘Huizen van de buurt’ of de andere activiteiten van SWAN, kijk op www.swanwelzijn.nl.