Met een goede sollicitatiebrief een stap dichterbij succes.
Met een goede sollicitatiebrief een stap dichterbij succes.

Hoe schrijf je een onderscheidende sollicitatiebrief?

Algemeen

RHENEN - Op dinsdagochtend 7 maart staat de Walk &Talk van Bibliotheek Zout en JobHulpMaatje Rhenen in het teken van de sollicitatiebrief. Tussen 9.30 en 11.30 uur gaan we in De Westpoort in Rhenen samen aan de slag met dit onderwerp.

Hoe steek je met kop en schouders uit boven al die andere sollicitanten? Hoe bouw je een goede sollicitatiebrief op en hoe sluit je deze af? Hoe maak je duidelijk wat jouw motivatie is om juist op deze functie te solliciteren? Bij dit bedrijf? Allemaal vragen waar werkzoekenden wel eens tegenaan lopen.

Daarom gaan we het hebben over het proces rondom die brief. Niet alleen hoe jij een goede sollicitatiebrief maakt, maar ook hoe de ontvanger hiernaar kijkt.We kijken naar het proces en geven tips & tricks voor een goede brief. Een succesvolle motivatie zorgt er immers voor dat de werkgever je uitnodigt voor een gesprek en daarmee ben je weer een stapje dichterbij jouw volgende baan!

Kom je ook naar deze Walk & Talk? Meld je dan aan via walkentalkrhenen@gmail.com of bel of app met Carla op 06-203 10 418. Je mag ook je laatste sollicitatiebrief sturen aan walkentalkrhenen@gmail.com dan kijken we tijdens de bijeenkomst samen naar de tips & tops van jouw brief. De Walk & Talk is gratis toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar ander (vrijwilligers)werk.