(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay) Foto: Pixabay

Wekelijks frisse neus halen in Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Vindt u het leuk om samen met anderen een stukje te wandelen? In Dodewaard wordt er vanaf 7 maart weer gestart met een wandelgroep. Iedereen is er welkom, ook wanneer u niet zo mobiel meer bent. 

Dus loopt u met een rollator, zit u in een rolstoel of bent u om andere redenen wat minder mobiel? Dat is geen probleem, de groep wordt begeleid door studenten van de CIOS (sport)opleiding. We wandelen op een rustig en laag tempo in groepsverband. Voorlopig starten we op dinsdagen om 13.00 uur vanaf de Steegakker. Mensen die niet vanaf De Steegakker kunnen starten maar liever elders in het dorp willen aansluiten, zijn ook van harte welkom.

Aanmelden

Meedoen is gratis. Kom gerust eens proberen of het iets voor u is. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, werken we met aanmeldingen.
Aanmeldingen kunnen per mail gestuurd worden naar lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl of telefonisch via 06 19 544 160. Geef bij uw aanmelding het volgende aan: Voor -en achternaam, Adres en: of de deelnemer rolstoel-gebonden is.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met bovenstaande gegevens. De wandelclub is een samenwerking van de Buurtsportcoaches en Welzijn Rivierstroom.