Werk van Linda Stechman en Jelier Vervloed. (foto: Gemeente Neder-Betuwe)
Werk van Linda Stechman en Jelier Vervloed. (foto: Gemeente Neder-Betuwe) Foto: Gemeente Neder-Betuwe

Kunstenaars uit Neder-Betuwe laten hun werk zien

NEDER-BETUWE - Linda Stechman uit Echteld en Jelier Vervloed uit IJzendoorn exposeren in de hal van het gemeentehuis. Hun werk, dat in de prijzen viel tijdens expositie ‘Laat zien wat je maakt’ in Kesteren, is tot 20 maart te zien. 

Linda Stechman (1961) uit Echteld werd geboren in Amsterdam en groeide daar ook op. Door vaak naar haar schilderende vader te kijken leerde zij veel. Haar tekentalent werd op school beloond met goede cijfers. Sinds een paar jaar schildert zij met olieverf en zoekt daarbij haar eigen stijl. Met haar werk ‘Stapel boeken’ behaalde ze de derde prijs op de expositie in Kesteren ‘Laat zien wat je maakt’ editie 2022 van het Cultureel Comité Neder-Betuwe. 

Jelier Vervloed (1941) uit IJzendoorn groeide op in Gouda en werkte tot aan zijn pensionering bij Monumentenzorg. Hij tekent graag portretten en karikaturen en schildert met olieverf bloemen en landschappen. De omlijsting maakt hij ook zelf. Met zijn werk ‘Boer met hond’ werd hij tweede op de expositie in Kesteren ‘Laat zien wat je maakt’ editie 2022 van Cultureel Comité Neder-Betuwe.
Welkom om te komen kijken in het gemeentehuis.