(foto: Welzijn Rivierstroom)
(foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Boks Workshop 'Samen Sterk Staan'

voor mantelzorgers

NEDER-BETUWE - In samenwerking met Ida de Wit (Stress Burn-out coach met de expertise bokscoaching) heeft Welzijn Rivierstroom een boksworkshop voor mantelzorgers georganiseerd bij Juliën Vitaalpark in Maurik.  

Daar waar een mantelzorger altijd klaar staat (aan staat) voor een ander, was deze avond ervoor bedoelt om ook aandacht voor jezelf te blijven houden. Meer inzicht geven in de manieren hoe je die stress van altijd aan staan kunt verminderen en jij ook aan je ontspanningsmomenten komt. Gezondheid gaat vaak over voeding, bewegen en leefstijl, maar welzijn is een ontzettend belangrijk onderdeel van een goede gezondheid. 

Wanneer je kan delen en samen ervaart hoe het is om grenzen aan te geven in emotioneel moeilijke situaties, merken mantelzorgers op dat je er samen sterk in staat. De wisselwerking met het boksen werkte verfrissend. Al deze elementen zaten in deze avond en is door de mantelzorgers als zeer positief ervaren. 

"Als mantelzorgers onder elkaar ben je net een grote familie waar ze herkennen wat je deelt’’, was een reactie van een mantelzorger. 

Zorg jij voor een ander? Bijvoorbeeld voor jouw partner of kind met meer zorgbehoeften? Schrijf je als mantelzorger in bij Welzijn Rivierstroom via www.welzijnrivierstroom.nl, dan neemt de mantelzorgconsulent contact met je op.