(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay) Foto: Pixabay

Chillclub Lay-Aut zoekt vrijwilligers

RHENEN - De Lay-Aut: een plek voor jongeren met een vorm van autisme om samen te komen. Om mee te doen. Vind jij het leuk om, samen met andere vrijwilligers en een jongerenwerker, activiteiten te organiseren & doen met jongeren? Dan horen we graag van je!

Iedereen heeft behoefte aan leuke contacten – ook als je jong bent, en autisme hebt. Hoewel dat wel lastiger kan zijn. Hoe fijn is het dan als je leeftijdsgenoten kan ontmoeten die jou helemaal snappen? Samen chillen en een leuke avond hebben: dat is het doel van de Lay-Aut Club. 

Wij zoeken jou! Maar dat kan alleen met mensen die het, samen met de betrokken jongerenwerker, willen ondersteunen en begeleiden. Daarom is Mozaïek Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de Lay-Aut te versterken.
Je taken? Activiteiten verzinnen & organiseren; Activiteiten begeleiden; Werving deelnemers (12 – 18 jaar).

Lijkt jou een of meerdere taken leuk? Dan horen we graag van je! Ervaring met jongeren en/of mensen met autisme is overigens een pré maar geen must. Vrijwilligers bij Mozaïek kunnen rekenen op goede ondersteuning in een leuk en toegewijd team.

Wanneer we de Lay-Aut precies organiseren en op welke avond, bepalen we nog in overleg met de (nieuwe) vrijwilligers. Ook de locatie staat nog niet helemaal vast, al wordt er gedacht aan De Westpoort in Rhenen.

Contact

Meer weten of vrijblijvend in gesprek? Neem dan contact op met jongerenwerker Amber Hartemink, 06 14 30 03 91 of e-mail a.hartemink@mozaiekwelzijn.nl.