Dansavond in Elst. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Dansavond in Elst. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Dansen en ontmoeten in Elst

ELST - Na de eerste succesvolle dans- en ontmoetingsavond voor 50 plussers in Elst zijn de voorbereidingen voor de maart editie alweer in volle gang! Ben je 50+ (of richting de 50), kom je uit Elst of uit de omgeving van Elst, en heb je zin in een gezellige avond met andere mensen uit de omgeving? Trek de dansschoenen dan uit de kast, roep buur en vriend op, en kom naar het Bestegoed in Elst.

De sfeer tijdens de avond is laagdrempelig en gezellig. Er is altijd wel iemand om mee te dansen. De muziekstijl op de avond is dan ook divers en voor ieder wat wils.

Of u nu komt om te stijldansen en de foxtrot weer in de benen te krijgen, of om zelf lekker te bewegen op de muziek, het kan beide! Van ABBA tot het Ballroom Orchestra, van Queen tot André Hazes, alles is dansbaar. Wordt er toch nog een belangrijk nummer gemist: vrijwillige DJ Peter neemt ook verzoeknummers aan. Dien die dus gerust in, of maak vooraf een lijstje.

Even uitrusten van een wilde Engelse wals of een zwierige salsa? Dit kan aan de tafeltjes met stoelen in de ruimte. Hier kan je ook gewoon lekker plaatsnemen als je vooral komt voor de gezelligheid van het ontmoeten van buurtgenoten of nieuwe mensen. De bar van het Bestegoed is tijdens de dansuurtjes uiteraard geopend voor een verkoelend drankje.

Op 4 maart is de volgende Dans- en ontmoetingsavond in ’t Bestegoed in Elst (Utrecht). Entree is 5 euro en vanaf 19:30 uur kunnen de voetjes van de vloer! Aanmelden kan (graag!) bij Ina of Jolanda via 06 57 05 70 90 of j.s.vitall@gmail.com.