De Waalzoomruiters uit Ochten op misdaadpad

IJZENDOORN - Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart belanden De Waalzoomruiters uit Ochten op het misdaadpad in het toneelstuk van schrijver Emile Lotz. Immers misdaad loont! Of toch niet. Fabrieksdirecteur Theo Vreeswijk, zijn vrouw Valerie en dochter Juliet, zijn de bewoners van een luxe villa, dat op 10 en 11 maart het werkterrein is van het echtpaar, Steef en Adje van Dam. 

Steef, een rasechte inbreker. Een professional, die weet hoe en waar hij moet inbreken, heeft vanavond verplicht zijn vrouw meegenomen en die heeft haar oog laten vallen op de verlaten villa. Immers de directeur moet toch overwerken en zijn vrouw is op tenniskamp. 

Echter baalt Steef als stekker nu hij zijn vrouw op sleeptouw heeft meegenomen. Maar Adje vindt het reuze spannend en wil dit keer er persoonlijk voor zorgen dat haar man iets fatsoenlijks steelt. Dus tegen beter weten in, volgt Steef zijn vrouw naar de overloop. Want Adje denkt dat het daar vol hangt met antieke en kostbare schilderijen.

Wat de inbrekers niet weten, is dat de directeur die avond eerder thuis is gekomen en het tennistoernooi van zijn vrouw is afgelast. Tot overmaat van ramp, komt ook nog dochterlief met haar nieuwe vriendje thuis. Het inbrekersechtpaar, kan geen kant meer op en zo wordt de overloop van de villa het toneel vol misverstanden waarbij het knipperlicht een hoofdrol speelt.

Toneelvoorstelling 'Het Knipperlicht' vindt plaats op vrijdag 10maart en zaterdag 11 maart 2023 in het Gerrit van Riemsdijkhuis, J.R. Zeemanstraat 12a te IJzendoorn. Aanvang 19:30 uur. De voorverkoop start donderdag 16 februari en kaarten zijn te koop bij bakkerij Ad Bos, Molendam 3 te Ochten en bij het Gerrit van Riemsdijkhuis, te IJzendoorn. Kaarten 7,50 euro per persoon. Tijdens de pauze is er een verloting.