NLdoet op 10 & 11 maart

Algemeen

RHENEN - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert het Oranjefonds ‘NLdoet’: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlight en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken. Doe je mee?

Iedereen is welkom als vrijwilliger! Doe je nog geen vrijwilligerswerk? Juist dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Meedoen is simpel: zoek een leuke activiteit op www.nldoet.nl/zoeken en meld je aan! Er is al een aantal prachtige initiatieven in gemeente Rhenen waarbij je aan kunt sluiten:

- Groene vingers? Help IVN de Duiventoren mee een moestuin startklaar te maken.
- Handig met een kwast? Bij woonzorglocatie De Linde moeten er tuinbankjes worden opgeknapt.
- De Tabakshof zoekt hulp bij het in elkaar zetten van een houten loungeset voor onder hun overkapping.
- Help mee met het verzorgen van een gezellige dag uit (Fonkeldag, voorheen Onky Donky) voor een groep ouderen uit het plaatselijke verzorgingshuis in Rhenen.

Meedoen als organisatie? 

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum of clubhuis nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een kabouterpad aanleggen, of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze aan op www.nldoet.nl/meld-je-activiteit-aan en doe mee! Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.