Mandala 'De Kleurrijke Diepte' door Sem. (foto: Antoinette Heij)
Mandala 'De Kleurrijke Diepte' door Sem. (foto: Antoinette Heij) Foto: Antoinette Heij

Mandala tekenles voor kinderen

Algemeen

RHENEN - Na een op en top creatieve eerste reeks in het najaar, gaat vrijwilligster Marianne in het voorjaar door met een tweede reeks mandala tekenlessen voor kinderen van 7 – 13 jaar!

In een reeks van vier lessen leren kinderen de prachtigste mandala’s tekenen. Wat is een mandala? Mandala’s zijn mooie cirkelvormige tekeningen die bestaan uit symbolen en vormen rondom een middelpunt. Vaak zijn ze symmetrisch, maar niet altijd. Je kunt er eindeloos mee experimenteren en er je creativiteit op los laten!

Vrijwilligster Marianne van Veldhoven geeft al meer dan 17 jaar mandala tekenles aan volwassenen. Samen met mede-vrijwilligster Antoinette verzorgt ze deze tweede reeks voor kinderen.

De lessen zijn op 29 maart, 12 april, 3 mei en 17 mei van 15.00 – 16.00 uur in De Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Kosten: twee euro voor de hele reeks van vier (contant voldoen tijdens eerste les).

Opgeven 

Er is beperkt ruimte, dus opgeven is noodzakelijk. Inschrijven is voor de hele reeks (dus niet voor individuele lessen). Bel, app of mail Elle Joosten via 06 19 42 69 67 of buurtgarage@rhenen.nl.