(foto: Repaircafe Rhenen)
(foto: Repaircafe Rhenen) Foto: Repaircafe Rhenen

Maandelijkse Repair Café Rhenen

Algemeen

RHENEN - Op vrijdagmiddag 24 februari is in De Westpoort weer de maandelijkse reparatiemiddag van Repair Café Rhenen. Wij zijn om 13.30 uur aanwezig. Goederen kunnen worden ontvangen  tot ongeveer 15.15 uur, zodat we om 16.00 uur kunnen afsluiten.

Veel spullen die niet helemaal meer in orde zijn blijven vaak ergens liggen of worden helaas vroegtijdig als afval afgevoerd. Dat is jammer. Want in veel gevallen kunnen ze na een kleine reparatie weer goed worden gebruikt! Onder het motto ‘Weggooien, mooi niet!’ verzorgen Repair Café’s kleine herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld kleding of textiel, speelgoed, gereedschap, huishoudelijke en elektrische apparatuur. Eventueel wordt een reparatieadvies gegeven.

“De goederen wel graag schoon inleveren. Vòòr het inleveren van apparaten, materialen als stofzakken en andere wegwerp materialen verwijderen en vervangen. We pakken de  reparaties tijdens de reparatiemiddagen graag samen met u op, de goederen kunnen daarom niet worden achtergelaten. Koffie en thee is in ons Café aanwezig.”

Adres: Westpoort, Veerweg 1, Rhenen, iedere vierde vrijdagmiddag van de maand. Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor informatie: facebook, of onze website www.repaircaferhenen.nl.

Repair café Elst (U)

Repair café Elst (U) is iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend in het Bestegoed vanaf 13.30 en sluit om 16.00 uur.