Collage-voorbeeld.
Collage-voorbeeld. Foto: Conny Plomp

Nieuwe workshop Collage als inspiratie

Algemeen

RHENEN -De eerste workshop ‘Collage als inspiratiebron’ zit er op en er is wat afgescheurd, geknipt en geplakt. Het resultaat waren mooie collages met een prachtig verhaal. De volgende workshop is op maandagochtend 27 februari. 

Zéér geschikt voor ‘beginners’ op creatief gebied. Conny Plomp neemt je aan de hand mee: het thema bespreken, afbeeldingen zoeken, teksten erbij schrijven. Aan de hand van Conny’s schrijfoefeningen heb je voor dat je het weet wat moois op papier staan.

Heb je zelf tijdschriften waarin geknipt mag worden? Neem ze dan vooral mee! Deze workshops worden mogelijk gemaakt door Bibliotheek Zout / Taalhuis Rhenen en zijn op maandagochtend 27 februari en 27 maart van 09.30 – 12.00 uur in De Buurtgarage - Valleiweg 16, Rhenen. Kosten:         1,50 euro per persoon.

Opgeven voor een of meer van de collage-ochtenden? Geef je dan op bij Conny via schrijfpassie@gmail.com of 06 20 63 32 03. Zo ben je verzekerd van een plekje. Op de ochtenden zelf aansluiten is ook prima, maar vol = vol.