Robert Jan de Bruin. (foto: Peter Kuhl)
Robert Jan de Bruin. (foto: Peter Kuhl) Foto: Peter Kuhl

Gratis cursus ‘hondentaal’

RHENEN - Op maandagavond 13 februari kan iedere geïnteresseerde uit Rhenen en omgeving een gratis cursus ‘hondentaal’ volgen. Vanaf 18.45 uur is men welkom in De Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. De cursus start om 19.00 en eindigt rond 22.00 uur.

Honden praten constant met elkaar, maar ook met ons. Met lichaamstaal en zelfs met geur. Over deze hondentaal zijn veel misverstanden, of de taal wordt soms verkeerd geïnterpreteerd (bijvoorbeeld vanwege verouderde kennis). Aan de hand van voorbeelden en filmpjes laat Robert Jan zien wat honden zeggen en leert hij u uw hond en andere honden te lezen.

Cursusleider

Robert Jan heeft 25 jaar ervaring in het trainen en opvoeden van honden. Hij heeft samen met zijn vrouw ruim 22 jaar een eigen hondenschool, waar hij onder andere hoofdinstructeur en gedragstherapeut is.

Wilt u uw hond beter leren ‘lezen’ en begrijpen? Geef u dan op door te mailen naar hondencursus.rhenen@gmail.com. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Bij meer interesse wordt er nog een cursusavond ingepland in maart.

(foto: Pixabay)