Afbeelding
Foto:

Inloopavond nieuwbouw
Pottemscheveld en Hoofdstraat 70

KESTEREN - Pottemscheveld BV, een samenwerking van Bouwbedrijf J.G. Timmer en De Bunte Vastgoed BV, is volop bezig met de ontwikkeling van twee nieuwbouwprojecten in Kesteren. Aan de westzijde van de uitbreidingswijk Casterhoven betreft het circa 225 woningen van project Pottemscheveld. Op deze locatie gaat het om grondgebonden koopwoningen en koop- en huurappartementen. Aan de Hoofdstraat 70 worden daarnaast plannen gemaakt om achttien woningen te realiseren.

"Wij informeren u graag over de plannen en nodigen u daarom uit voor de inloopavond. Deze wordt georganiseerd op 16 februari van 19.30 tot 21.00 uur in de school de Pantarijn aan de Vicuslaan 2 te Kesteren. Tijdens deze inloopavond kunt u de schetsen van het stedenbouwkundig plan bekijken en is er uiteraard voldoende ruimte om vragen te stellen."
De informatie is na de inloopavond ook beschikbaar op www.debunte.nl/projecten/pottemscheveld.

Nieuwbouwwijk Casterhoven ligt aan de zuidkant van Kesteren. Een groot deel van deze nieuwe wijk is al gerealiseerd. Pottemscheveld ligt aan de westkant van deze uitbreidingswijk. De grenzen van het plangebied zijn aan de noordzijde de spoorlijn Tiel-Arnhem en aan de oostzijde de Cuneraweg. In het zuiden sluit de locatie aan op de Hoofdstraat; de toegangsweg van Kesteren. Hier worden de achttien woningen van Hoofdstraat 70 ontwikkeld.