Doe mee bij de Kinderkookclub Elst of Rhenen! (foto: Andrzej Rembowski via Pixabay)
Doe mee bij de Kinderkookclub Elst of Rhenen! (foto: Andrzej Rembowski via Pixabay) Foto: Andrzej Rembowski via Pixabay.

Leer jij kinderen
het plezier van koken?

RHENEN - Vanaf woensdag 15 maart verzorgt Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom op woensdag- en vrijdagmiddagen de Kinderkookclub: kooklessen voor kinderen van 7 - 13 jaar in Het Bestegoed en De Westpoort. Woon jij in Elst of Rhenen en omstreken, hou je van gezond en lekker koken en heb je een (na)middag per week beschikbaar? Kom dan helpen!

Koken is meer dan het leren van een aantal technieken. Het omvat proeven, nieuwe smaken ontdekken, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. En vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten!

Kookkunsten

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Er wordt gekookt met verse seizoensproducten en gebruik gemaakt van diverse thema’s zoals herfst, vakantie, gezonde lekkere tussendoortjes.

Dagen en tijden

In de Westpoort (Veerweg 1, Rhenen) is de Kinderkookclub elke woensdag vanaf 15 maart van 15.15 - 17.00 uur. In het Bestegoed (Tabaksweg 22, Elst) vindt de Kinderkookclub plaats op de vrijdagen 15.15 - 17.00 uur, start 17 maart. Looptijd tot 30 juni; in de meivakantie is er geen les.

Kennismaken?

Elke club telt maximaal 10 kinderen van 7 - 13 jaar. Sonja Kragting van Rozemarijn Voedingsadvies begeleidt jou en je collega-vrijwilliger(s) om er een superleuke Kinderkookclub van te maken. Vrijblijvend kennismaken? Bel 06 - 398 868 29 of mail sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl.