De Lijsterberg in aanbouw met gehesen vlaggen. (foto: Rhenam Wonen)
De Lijsterberg in aanbouw met gehesen vlaggen. (foto: Rhenam Wonen) Foto: Rhenam Wonen

Appartementencomplex De Lijsterberg
in Rhenen bereikt hoogste punt

RHENEN – Afgelopen dinsdag 31 januari werd het hoogste punt bereikt met de bouw van nieuwbouwcomplex De Lijsterberg in Rhenen. Het betreft twintig levensloopbestendige, gasloze appartementen met bijbehorende parkeerplaatsen.

De bouw van de appartementen startte in mei 2022 en afgelopen dinsdag werd het hoogste punt bereikt.

Het nieuwbouwproject 

Het project omvat de bouw van twintig appartementen met parkeerplaatsen en een binnentuin. De appartementen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens en worden sociaal verhuurd door Rhenam Wonen. 

De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 71m2 en zijn gelijkvloers, duurzaam en geheel van het gas af. Zij worden gekenmerkt door gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het complex bestaat uit twee vleugels met daartussen een entree met trappenhuis en lift. 

De appartementen bevinden zich in een rustige omgeving, op steenworp afstand van het centrum en het station van Rhenen. In maart 2023 worden de sociale huurwoningen op de website van Huiswaarts geplaatst. De oplevering van de nieuwbouwappartementen staat gepland voor juni 2023.