Kom ook even sparren met een professional over leren en werken.
Kom ook even sparren met een professional over leren en werken. Foto: Stockfoto

Heb je een werk- of opleidingsvraag? Kom naar het inloopspreekuur!

Algemeen

RHENEN - Worstel jij met vragen over werk of opleiding en weet je niet wie je kan helpen? Voor iedereen die op zoek is naar ander (vrijwilligers)werk of een opleiding is er het gratis inloopspreekuur van het Leerwerkloket Regio Foodvalley en JobHulpMaatje Rhenen. 

Op maandagmiddag 13 februari van 16.00 tot 17.00 uur kun je vrijblijvend bij ons binnenlopen in de Buurtgarage aan de Valleiweg 16 in Rhenen.

“Adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden op het gebied van werk en opleiding. Twijfel je welke beroepsrichting of opleiding bij je past? Wil je jouw competenties in kaart brengen en tips krijgen voor je sollicitaties? Wil jij je opleiding combineren met een vak leren in de praktijk? Ben je toe aan een nieuwe kans en wil je daarvoor bij- of omscholen? Wil je een opleiding doen en wil je weten of daar een scholingsbudget voor beschikbaar is?

Al deze vragen en meer kun je stellen tijdens het inloopspreekuur. Heb je vooraf al vragen? Stuur dan een mail aan info@jobhulpmaatjerhenen.nl of bel of app met Carla van Sluisdam op 06-203 10 418.”