(foto: Welzijn Rivierstroom)
(foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Aquarel-workshop door Cultuurpact

RHENEN - Nieuw talent ontdekken, even ontspannen of weer kind zijn, waren reacties van de deelnemers aan de workshop Aquarel.

In het huis van Kesteren worden regelmatig creatieve workshops georganiseerd. Door financiering van het Cultuurpact van de provincie Gelderland vond er op 24 januari een aquarel workshop plaats. Door samen bezig te zijn en ondertussen met elkaar te kletsen vinden veel mensen dit een prettige manier om andere mensen te ontmoeten.

De primaire doelstelling van het Cultuurpact is het bevorderen van cultuurparticipatie van ouderen in de deelnemende gemeentes. Bijdragen aan ontmoeting, verrijking, zingeving en een zinvolle dagbesteding voor ouderen is tevens een doelstelling waar dit project zich op richt. Dit is vandaag gelukt! Iedereen was erg enthousiast en kijken uit naar de volgende workshop.

Wilt u ook een activiteit organiseren vanuit het Cultuurpact? Of meer weten over de workshops in het huis van Kesteren? Neem dan contact op Esther Morren van Welzijn Rivierstroom op 06 33421037.