Afbeelding

Sporten op de mooiste plekken in de natuur met 'n gezellige groep

Sportschoenen aan en gaan!

RHENEN - Het is een prachtige frisse dag. Janine springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GO. 

“Ik ga iedere week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GO en ik merk dat het me echt heel goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden.”

Het hele jaar door 
buiten sporten

Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. Zo starten we heel binnenkort ook bij Kwintelooyen en op de Grebbeberg. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden en eigen lichaamsgewicht.

Sporten 
op je eigen niveau

Wij bestaan sinds 2018 en hebben ondertussen ruim 800 leden. Bij ons train je altijd op je eigen niveau, want ieder mens is anders. Het is vervolgens de taak van onze trainers om te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich dankzij de trainingen van GO fysiek sterker te zijn gaan voelen.

Vitaal en sociaal 

Omdat wij het sociale aspect minstens zo belangrijk vinden als sporten onder goede professionele begeleiding, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral eerst even op onze website www.gezondoud.nl of bel voor een gratis proefles naar 06-53837045.