Podium De Vlam zoekt kunstliefhebbers!
Podium De Vlam zoekt kunstliefhebbers! Foto: Kitty van den Hoek

Ben jij die kunstliefhebber met organiseertalent?

Algemeen

RHENEN - Voel jij je thuis in een creatieve omgeving waarin (podium)kunst, muziek en zingeving de toon zetten? Ben je goed in overzicht houden en contacten leggen met kunstenaars? Kom dan kennismaken met de werkgroep Kunst & Exposities. Er is volop ruimte voor jouw interesses!

Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een prachtig gebouw: De Vlam. Sinds januari 2022 is daar stichting Podium De Vlam gevestigd. Podium De Vlam – www.podiumdevlam.nl - biedt de liefhebber van cultuur, (podium)kunst, filosofie en zingeving een breed en verrassend programma. Concerten, exposities en een filmhuis bijvoorbeeld. Er vinden lezingen plaats van schrijvers en wetenschappers en je kunt aan workshops deelnemen rond spiritualiteit en creativiteit.

Exposities en excursies

Er is ruimte voor programmamakers bij onze werkgroep Kunst & Exposities. Deze bestaat op dit moment uit één persoon, die graag nieuwe collega-vrijwilligers verwelkomt. Ligt jouw belangstelling bij musea en beeldende kunst? Lijkt het je leuk artistiek talent naar Podium De Vlam te halen? En excursies te organiseren naar mooie musea? Kom dan eens met ons kennismaken. We vertellen graag meer. Combineren van functies is ook mogelijk: gastheer of gastvrouw zijn én meedoen in een werkgroep bijvoorbeeld.

Contact

Laat van je horen via info@podiumdevlam.nl, mail ons je interesses en je telefoonnummer. En wij nemen contact met je op. Kijk ook op www.podiumdevlam.nl en https://www.facebook.com/podiumdevlam voor meer indrukken van onze organisatie.