Afbeelding
Foto: Conny Plomp

Jouw verhaal in collage

Algemeen

RHENEN - (Her)Ontdek jouw creativiteit tijdens deze collage-workshops! Combineer afbeeldingen en teksten uit tijdschriften in een collage. Samen met schrijfoefeningen ontstaat een speelse combinatie van beeld en woord, waarin jouw verhaal centraal staat.

Er staan drie ochtenden op het programma. Elke ochtend staat in het kader van een ander thema. 

Ervaren begeleiding

Conny Plomp begeleidt de collage-ochtenden. Conny heeft jarenlange ervaring met het geven van workshops en cursussen rondom creativiteit en schrijven: “Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen .... Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.” 

Deze workshops worden mogelijk gemaakt door Bibliotheek Zout / Taalhuis Rhenen. Ze zijn op maandagochtend 30 januari, 27 februari en 27 maart van 09.30 – 12.00 uur in De Buurtgarage - Valleiweg 16 in Rhenen. Kosten: 1,50 euro per persoon.

Opgeven

Voor een of meer van de collage-ochtenden? Geef je dan op bij Conny via schrijfpassie@gmail.com of 06 20 63 32 03. Zo ben je verzekerd van een plekje. Op de ochtenden zelf aansluiten is ook prima, maar vol = vol.

Afbeelding
Afbeelding