Kerstproject: festival of nine lessons&carrols in de Petrakerk, 2022.
Kerstproject: festival of nine lessons&carrols in de Petrakerk, 2022. Foto: Lisette van de Loo

Projectzangers welkom bij Het Kleinkoor Rhenen

Algemeen

RHENEN - Het Kleinkoor Rhenen gaat weer van start met een nieuw vocaal project en daarvoor zoekt het koor enthousiaste, zelfstandige en ambitieuze projectzangers.

De uitvoering is in de Cunerakerk Rhenen op zaterdagmiddag 17 juni. In totaal zijn er tien repetities op de dinsdagavond van 19.45-21.15 uur in Rhenen. De start is op 28 maart. (niet op 25.04 en 02.05)

Aanmelden voor 1 maart kan bij de dirigent: lisettevandeloo@outlook.com. “Hebt u nog nooit meegezongen met het Kleinkoor Rhenen, dan volgt eerst een persoonlijke stemkennismaking met de dirigent. Om een indruk te geven van het genre, hier een rijtje van eerder geprogrammeerde componisten: Rutter, Chilcott, Elgar, Morley, Gjeilo, Monteverdi, Sweelinck, Sullivan, Schumann.”

Het Kleinkoor Rhenen is een projectkoor: per project doen andere zangers mee, maar er zijn ook zangers die tot nu toe elk project hebben meegezongen. “Na elk project bent u vrij om een volgende keer wel of niet mee te doen. Leeftijd is niet belangrijk, kunnen zingen wel.”

De projectzangers (sopranen, alten, tenoren, bassen) kunnen zelf hun noten thuis studeren en er zit een flinke vaart in de repetities. De projectbijdrage is 75 euro. “Wilt u meer info? Neem gerust contact op. Hebt u nog nooit meegezongen en graag meedoen, dan volgt eerst een stemkennismaking.”