Afbeelding
Foto:

Verbouwde showroom
Avanti Keukens heropend

KESTEREN - Goed nieuws voor keukenkopers in de wijde regio van Kesteren, die op zoek zijn naar een betrouwbare en hooggewaardeerde keukenspecialist: de showroom van Avanti Keukens is compleet vernieuwd. Op dinsdag 13 december werd de showroom feestelijk heropend.

In de afgelopen maanden is de showroom van Avanti Keukens geheel vernieuwd, ook de buitenkant van het pand is aangepakt. Bedrijfsleider Dieter van de Steeg is zichtbaar trots op het eindresultaat: “We willen van een bezoek aan onze showroom iets bijzonders maken. Zowel qua inspiratie als wat betreft beleving. Ruim 35 keukens bevat onze showroom, volop keuze dus.”

Volop beleving

“De beleving in onze nieuwe showroom gaat veel verder dan standaard”, benadrukt Van de Steeg. Zo kun je in de showroom werkbladen testen op hun vlek-, kras-, of stootbestendigheid en kun je de ideale hoogte en diepte van je keuken bepalen in het Ergonomie Center. “Zo maak je veel betere keuzes die het gebruik van de keuken in de praktijk fijner maken.” Verder staan er presentaties van kokendwaterkranen, kookplaten met afzuiging en zijn werkbladstalen op ware grootte en kleur te zien.

Centraal

Avanti Keukens is makkelijk aan te rijden vanaf de A15 of de A12 en bevindt zich op de woonboulevard van Kesteren. Parkeren kan voor de deur en ook voor minder valide personen is de showroom goed te bereiken met een lift en ruime paden.

Lange historie

Sinds 2007 is Avanti Keukens gevestigd in Kesteren, als onderdeel van het familiebedrijf DB KeukenGroep. Naast Avanti Keukens kent DB KeukenGroep nog zeven andere vestigingen in heel Nederland. Ruim 2100 klanten beoordelen DB KeukenGroep dan ook met een 9,6. Meer informatie over Avanti Keukens is te vinden op www.avantikeukens.nl of bezoek de showroom; Batterijenweg 13b, Kesteren.