Maryvon telt het speelgoed na bij de uitleen.
Maryvon telt het speelgoed na bij de uitleen. Foto: Evelien Goris

Wie komt Maryvon vervangen?

Algemeen

KESTEREN - Op de foto ziet u Maryvon Lanting. Ze is ruim 22 jaar vrijwilliger geweest bij de speel-o-theek in Kesteren. Nu kiest ze voor een andere uitdaging. Ze wordt hartelijk bedankt voor alle gezelligheid, wijsheid en inzet!

Is het beginnen aan vrijwilligerswerk uw goede voornemen? Dan zit u bij ons goed. De vrijwilliger die het speelgoed uitleent, is degene die men wel kent. Voor deze taak zoeken we vooral op dinsdag en donderdag iemand erbij. Achter de schermen zijn er ook vrijwilligers actief. Een nieuwe lay-out voor de folder, bestellingen doen, meedenken over leuke acties, voor elke taak zijn er vrijwilligers bezig.

Als gezonde organisatie is er budget om nieuw speelgoed aan te kopen, dat wordt ook door vrijwilligers gedaan. Er is iemand die het playmobil en lego telt. En wie regelt eigenlijk de reparatie van speelgoed? Ook dat is een vrijwilliger.

Voor elke taak, groot of klein, weinig tijd of veel tijd, man of vrouw, veel ervaring of weinig ervaring is iemand nodig die het uitvoert. Bent u dat? Neem gerust contact op om samen te kijken naar uw mogelijkheden. Op de website speelotheekkesteren.nl vindt u informatie.