Dansavond in Elst.
Dansavond in Elst. Foto: Pixabay

Dans– en Ontmoetingsavond in Elst

Algemeen

ELST - Op zaterdagavond 4 februari is in ’t Bestegoed (Elst, Utrecht) een danszaal ingericht voor een dans- en ontmoetingsavond voor alleenstaanden vanaf 50 jaar! 

Op deze avond bent u welkom om langs te komen in ’t Bestegoed om de dansvloer te betreden en om (nieuwe) mensen te ontmoeten in uw regio. Ook de bar van ’t Bestegoed is speciaal voor de dansavond geopend. Hier kunt u (tegen contante betaling) terecht voor een lekker drankje. 

Hoe het begon 

Eind 2022 ontstond het idee om in Elst een dans- en ontmoetingsavond te organiseren. Dit kwam voort uit een signaal van alleenstaande mensen die het gebrek hieraan als een gemis ervaren in de omgeving van Elst. Een groepje actieve vrijwilligers heeft daarom de koppen bij elkaar gestoken en met hulp en ondersteuning van Gemeente Rhenen en Welzijn Rivierstroom is het gelukt om op zaterdag 4 februari de eerste ‘Dans- en Ontmoetingsavond’ te verwezenlijken!

Dansen en ontmoeten

De avonden zijn niet alleen bedoeld voor de inwoners van Elst, maar ook voor de omliggende dorpen. Het is een mooie kans om laagdrempelig en op een actieve manier nieuwe mensen te ontmoeten in uw regio. In de zaal op de eerste verdieping van ’t Bestegoed kunt u de voetjes lekker van de vloer doen. De muziek die wordt gedraaid is divers en komt uit verschillende tijdsperiodes, van de jaren 60 tot nu. Of je nu van stijldansen of van lekker swingen houdt: de keuze is aan u. Verzoeknummers indienen is ook mogelijk.

Entree en aanmelden

De avond zal om 19.30 uur beginnen en tot 22.00 uur duren. De entreeprijs is 5 euro (contante betaling), dit is inclusief een consumptiemuntje.

Omdat het zo’n eerste keer lastig inschatten is hoeveel mensen er op deze avonden gaan komen willen wij u vragen om u vooraf aan te melden. Dit kan tot 30 januari via telefoon bij Ina (06 57 05 90 40) of via e-mail bij Jolanda (j.s.vitall@gmail.com).

NB. Bent u niet alleenstaand, maar zou u het leuk vinden om (met of zonder partner) aan te sluiten, laat dit vooral ook even weten aan Ina of Jolanda. Wie weet kan de dansavond (in de toekomst) worden uitgebreid.