Inloopmiddag voor ondersteuning bij aanvraag NLdoet

Algemeen

DODEWAARD - Op 10 en 11 maart is het weer tijd voor NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om een dagje het verschil te maken. Duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties gaan in Nederland aan de slag. 

Kan uw stichting of vereniging wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het planten van bomen of het opknappen van uw clubgebouw? Dan is NLdoet hét moment om hiermee aan de slag te gaan. Tot 31 januari is het mogelijk om een financiële aanvraag bij het OranjeFonds in te dienen. Het maximaal aan te vragen bedrag is 350 euro. 

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen? Of wilt u wel meedoen, maar weet u niet goed hoe? Kom dan op 12 januari tussen  16.00 – 18.00 uur naar de NLdoet-inloop in de kantine van sporthal De Eng, Dalwagen 78B in Dodewaard. Hier is sociaal werker Lisanne Gesthuizen aanwezig om u te helpen met de aanvraag. 

Loop gerust eens binnen, Lisanne denkt graag met u mee! Wellicht ontmoet u hier ook nog andere vrijwilligers met een idee om samen mee te sparren.