Afbeelding
Foto: Martin Sahalessy

Zin in een feestje?

Algemeen

DODEWAARD - Smartlappenkoor De Waredo’s uit Dodewaard willen dit graag voor je organiseren! Het is pas een feest als er Nederlandstalig gezongen is, dat kun je alleen maar met ons eens zijn.

“Hou je van het levenslied, dan ben je bij ons op het juiste adres. Waar we gevraagd worden, willen we graag optreden. We worden vaak voor 1 of 1,5 uur geboekt. Of het nu een verzorgingshuis, een opening, een evenement is, het maakt niet uit, De Waredo’s staan garant voor een gezellige sfeer.

Wil je het zelf ervaren? Dat kan, bel of mail naar Siska Jansen en we gaan er iets gezelligs van maken: 06-22086092 of dewaredos@hotmail.com.

Zoals jullie wellicht weten heeft het levenslied het eeuwige leven, maar onze huidige koorleden hebben dat zeker niet. Helaas zijn enkele koorleden tijdens de corona van het koor afgegaan of zijn ons helaas ontvallen. We zijn daarom op zoek naar leuke, enthousiaste koorleden.

Het maakt ons niet uit of je wel of niet kunt zingen, onze dirigent Wim gaat er zeker iets van maken. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zoals dat bij een smartlappenkoor hoort. We repeteren elke maandagavond van 20.00-22.00 uur in een oefenruimte van café ‘t Centrum in Dodewaard.

Zin om de eens sfeer te proeven? Je bent van harte welkom. Wil je meer informatie omtrent het eventueel lid worden van ons mooie smartlappenkoor. Bel of mail dan naar ons secretariaat Riek van der Mast 06-16613771 of dewaredos@gmail.com.”