Nieuwe activiteit: Collage als inspiratiebron

Algemeen

Scheuren, knippen, plakken… lekker ontspannen aan de slag met een collage, waarbij je op zoek gaat naar jouw verhaal! Daarnaast maken we natuurlijk gezellig een babbeltje met elkaar. Jong, oud, Nederlands- of anderstalig: iedereen is welkom!

Aan de hand van een thema gaan we op het gevoel afbeeldingen en teksten zoeken, die voor jou het thema verbeelden en verwoorden. Vervolgens gaan we de oogst aan afbeeldingen en teksten opplakken. De afbeeldingen vertellen een verhaal, jouw verhaal.

Schrijfoefeningen nodigen je uit om jouw verhaal erbij te vertellen in woorden. Je zult zien hoe beeld en woord elkaar aanvullen en versterken. Misschien krijg je een beeld van verborgen verlangens of herken je een opdracht aan jezelf? Laat je verrassen door je collage! 

Heb je zelf tijdschriften waarin geknipt mag worden? Neem ze dan vooral mee!

Data: Maandagochtend 30 januari, 27 februari en 27 maart van 09.30 – 12.00 uur in De Buurtgarage - Valleiweg 16, Rhenen. Kosten: 1,50 euro per persoon.

Opgeven

Voor een of meer van de collage-ochtenden? Geef je dan op bij Conny via schrijfpassie@gmail.com of 06 20 63 32 03. Zo ben je verzekerd van een plekje. Op de ochtenden zelf aansluiten is ook prima, maar vol = vol.