Afbeelding
Foto: H. Bons

Bridge-instuif Rhenen 30 jaar

Algemeen

RHENEN - De leden van Bridge-instuif Rhenen hebben in december het 30-jarig bestaan van de vereniging gevierd met een feestelijke dag. 

Op initiatief van Ardie Chevallier werd eind 1992 de vereniging opgericht. Eerst werd op één middag gespeeld, later kwam er een tweede bij. Na enige jaren werden de drives onderdeel van de activiteiten van de Stichting Welzijn Ouderen in Rhenen (SWOR).  

Per  01-01-2011 werd de Bridge-Instuif Rhenen een reguliere bridgeclub met statuten en een huishoudelijk reglement en werd zij ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De deelnemers kregen vanaf dat moment de status van lid en werd de vereniging geleid door een door de leden gekozen bestuur. Het motto van de vereniging is gezelligheid en competitie. Er is de mogelijkheid om op één of beide middagen te spelen, dinsdag- en vrijdagmiddag. 

Bij het jubileum waren bijna honderd leden waren aanwezig. Na de koffie met wat lekkers werd in drie lijnen een speciaal bridgedrive gespeel in spelvorm. Tussen de middag werd men versterkt door een fantastisch buffet, verzorgd door Dennis Klots van de Patio Wageningen. Daarna volgde weer een paar ronden van de bridgedrive. Rond half 5 werden de prijswinnaars bekend gemaakt. En kon iedereen tevreden naar huis na deze gezellige en ontspannen dag.