Annett Keizer, schrijver van Maak de Match neemt je in vijf stappen mee naar een nieuwe baan. (foto: Annett Keizer)
Annett Keizer, schrijver van Maak de Match neemt je in vijf stappen mee naar een nieuwe baan. (foto: Annett Keizer) Foto: Annett Keizer

In vijf stappen naar een baan die bij je past!

Algemeen

RHENEN - Zit je niet meer helemaal lekker in je vel in je huidige baan? Wil of moet je naar iets anders uitkijken, maar weet je niet precies waar en hoe je moet beginnen met zoeken? Kom dan op dinsdagochtend 10  januari van 9.30 - 11.30 uur naar de Walk & Talk van de Bibliotheek Z-O-U-T en JobHulpMaatje in De Westpoort aan de Veerweg 1 in Rhenen. 

Loopbaancoach Annett Keizer neemt je in vijf stappen mee naar de baan die écht bij je past. Annett is schrijver van het boek ‘Maak de Match’. De MATCH-methode biedt je snel en effectief een persoonlijk plan van aanpak om jezelf succesvol te positioneren en te presenteren vanuit jouw talenten en drijfveren. Dat vraagt om een helder verhaal en effectieve communicatie met de arbeidsmarkt. In plaats van ‘Ik wil iets anders, dus waar zijn die leuke functies?‘ doorloop je vijf logische stappen om niet alleen jezelf, maar ook je huidige of toekomstige werkgever beter te leren begrijpen.

De Walk & Talk is de maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. De volgende Walk & Talk vindt plaats op dinsdagochtend 7 februari en zal gaan over leefstijl.

“Kom je naar de Walk & Talk op 10 januari? Geef je dan vooraf nog even op bij Carla van Sluisdam op 06 - 201310418 of stuur een mail aan walkentalkrhenen@gmail.com.”