Vrijwilligers Dick, Bea en Pieter.
Vrijwilligers Dick, Bea en Pieter. Foto: Lineke Schmitz

Nieuw jaar, nieuwe goede voornemens: wil jij ook meer bewegen?

Algemeen

RHENEN - Bij velen staat ‘gezonder leven’ op het lijstje van goede voornemens. Regelmatig bewegen hoort daarbij! Maar dat is niet even makkelijk voor iedereen. Starten kan een drempel zijn, maar ook volhouden. Sluit dan eens aan bij Wandelgroep Rhenen!

Wandelen in een groep is niet alleen goed voor de gezondheid én gezellig, je motiveert elkaar ook om te blijven wandelen. Kom gerust een keer proberen, om te ontdekken of het iets voor jou is. Er zijn drie groepen: 

Wandelen op dinsdagen: start 10.30 uur voor Buurtgarage, max. 5km. Rustig tempo, voor beginners. Wandelen op donderdagen: start 10.00 uur voor Buurtgarage, max. 10 km. Voor gevorderden.  Fit-wandelen op zaterdagen: start 09.30 uur parkeerplaats sportcentrum Gastland, max. 7 km. Bij het fitwandelen wordt wandelen afgewisseld met oefen- en beweegmomenten voor het hele lichaam. Kosten: gratis. 

Meewandelen? Dinsdag en donderdag: geef je op bij Dick via vandenheuvel.dick@gmail.com. Zaterdag: geef je op bij Bea via beavanrossum57@gmail.com.