Afbeelding
Foto:

Jumbo in Lienden
opent 'Triens kletskassa'

LIENDEN - Op woensdag 7 december om 10:00 uur open tJumbo Lienden een speciale Kletskassa in de Jumbo winkel aan de Verbrughweg in Lienden. Deze kassa is speciaal in het leven geroepen voor mensen die het fijn vinden om een praatje te maken tijdens het afrekenen. 

"Wij zijn supertrots op de komst van de nieuwe Kletskassa in onze winkel: Bij onze collega’s staat de klant op 1. Herkenning, oprechte aandacht en gezelligheid vinden zij erg belangrijk en zij maken dan ook graag een praatje met al onze klanten. We merken namelijk dat sommige klanten hier extra behoefte aan hebben. Een van onze vaste gezichten achter de kassa is al jaren Trien.
Vanuit Lienden, maar ook uit vele omliggende dorpen, komen klanten speciaal naar onze winkel om geholpen te worden door Trien. Wij willen haar graag in het zonnetje zetten en onze kletskassa opdragen aan Trien. Trien is in onze ogen hét voorbeeld als je het hebt over het geven van oprechte aandacht voor de klant en gezelligheid aan de kassa."

Echt lokaal betrokken!

"Vanuit de visie van onze winkel, écht lokaal betrokken, zijn er naast de kletskassa nog veel meer mooie initiatieven, waarbij we ons op richten binnen de gemeenschap; het ‘ouderenuurtje’, lokale sponsoring, de voedselkast uit Lienden en Ingen, seizoen fruit van onze lokale telers zijn een van de voorbeelden. 

Het maakt ons voornamelijk trots dat deze initiatieven komen vanuit onze collega's en dat zij dit volledig dragen. Zij geven onze klanten het ‘thuis' gevoel en dat maakt Jumbo Lienden niet alleen onze winkel, maar ook die van de klant. Graag zien we u snel aan Triens Kletskassa. Warme groet, Jurgen & Daisy."