Spandoek voor oliebollenverkoop 30 december.
Spandoek voor oliebollenverkoop 30 december. Foto: Muziekvereniging Kunst na Arbeid

Drukke decembermaand voor Kunst na Arbeid uit Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Gelukkig kan het allemaal weer. De december activiteiten kunnen dit jaar weer opgepakt worden. Dat betekent voor muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Dodewaard dat het drukke tijden gaan worden.

Om te beginnen staat voor donderdag 15 december een kerstconcert gepland. Het concert vindt plaats in de oude bibliotheek van ‘Ons Dorpshuis’ in Dodewaard. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom om er een gezellige, sfeervolle avond van te maken. Aanvang concert 19.45 uur.

“Vervolgens gaat zaterdag 17 december het rad van fortuin weer draaien. Voor een klein bedrag een mooie prijs winnen. Wie wilt dat nou niet. Er is van allerlei moois te winnen zoals, vleesschotels, feestbroden, wijn, gevulde boodschappenmanden en veel en veel meer. Locatie is de oude bibliotheek van ‘Ons Dorpshuis’. We starten met draaien om 19.45 uur en we draaien door totdat alle prijzen op zijn. Onder de aanwezigen zal ook nog een mooie vleesprijs verloot worden. Dus kom eens langs en speel mee.

En als afronding van het jaar gaat Kunst na Arbeid op vrijdag 30 december weer oliebollen bakken. De bestelformulieren worden in de week na Sinterklaas in Dodewaard huis aan huis bezorgd. Heeft u geen formulier ontvangen? Geen probleem. U kunt ook bellen om uw bestelling door te geven op   telefoonnummer 0488-411258. Of stuur een mailtje naar kunst.na.arbeid@gmail.com. Een zak van 10 oliebollen kost dit jaar 6 euro. Wilt u bollen zonder rozijnen? Dat kan ook. Geef dat dan op tijd aan ons door. Bestellen kan tot en met vrijdag 28 december. De bestelde oliebollen worden bij u thuis afgeleverd of u kunt ze zelf ophalen. Wilt u ze zelf ophalen? Kom dan vrijdag 30 december langs op Kalkestraat 53 te Dodewaard.

Wilt u meer weten over de activiteiten van muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Dodewaard? Volg ons dan op Facebook of bezoek onze website www.knadodewaard.nl.”