Veel activiteiten in Neder-Betuwe tijdens Week tegen Eenzaamheid

NEDER-BETUWE - Neder-Betuwe staat van 29 september tot en met 6 oktober in het teken van de Week tegen Eenzaamheid. In alle dorpen zijn verschillende activiteiten om mensen bij elkaar te brengen en extra aandacht te vragen voor het voorkomen en verminderen van eenzaamheid.

Wethouder Herma van Dijkhuizen opent de week op donderdag 29 september in het Huis van IJzendoorn. Iedereen is vanaf 10.30 uur welkom om samen een pannenkoek te komen eten. Alle activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid zijn te vinden op nederbetuwe.nl/week-tegen-eenzaamheid-2022. Neem iemand mee en kom gezellig langs bij één van de activiteiten!

Samen is leuker

In Neder-Betuwe zijn er ook buiten de Week tegen Eenzaamheid via ‘Samen is leuker’ veel activiteiten om eenzaamheid te voorkomen en verminderen. De gemeente werkt hierbij samen met inwoners en veel organisaties. Zij zetten zich niet alleen breed in op het thema eenzaamheid. Er is ook aandacht voor specifieke groepen die meer kans hebben om eenzaamheid te ervaren zoals ouderen, jongeren, alleenstaanden, laaggeletterden en mensen met een beperking. Meer informatie of zelf een steentje bijdragen aan het voorkomen en verminderen van eenzaamheid? Stuur een mail naar samenisleuker@nederbetuwe.nl.