Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening van

Dagbesteding boerderij De Bonenkamp

ECHTELD - Half september verhuist dagbesteding Elim in Ochten naar boerderij De Bonenkamp in Echteld. "Graag nodigen we u uit voor de opening van deze nieuwe dagbestedingslocatie."

U bent van harte welkom op donderdag 29 september tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Stationsweg 31 in Echteld. Rond 14.30 uur vindt de officiële openingsceremonie plaats. Vervolgens vieren we met de gasten, genodigden en medewerkers de opening van de nieuwe locatie. Waarom verhuist de dagbesteding? "De Bonenkamp in Echteld kw
am toevallig op ons pad. We waren meteen verkocht. Deze locatie geeft ons meer ruimte en mogelijkheden tot activiteiten in de natuur. Er is bijvoorbeeld een boomgaard, een pluktuin en er zijn dieren. We verwachten dat De Bonenkamp onze gasten en medewerkers veel te bieden heeft!"

Wat is dagbesteding?

Bij dagbesteding is een oudere één of meer dagen per week bij ons te gast. De gasten komen in een groep bij elkaar en ondernemen activiteiten, zoals een spelletje of een geheugentraining. Zorgcentra De Betuwe combineert dagbesteding ook met trainingen en begeleiding, afhankelijk van iemands situatie en wensen.

Zorgcentra De Betuwe biedt dagbesteding op vijf locaties in de regio. Vanaf half september dus ook bij boerderij De Bonenkamp in Echteld. De Bonenkamp is gelegen in een rustig gebied midden in de Betuwe, omringd door landerijen. 

Aanmelden 

Wilt u aanwezig zijn bij de opening? We stellen het op prijs als u zich wilt aanmelden door te mailen naar c.v.gessel@zorgcentradebetuwe.nl.