Medewerkers van de boerderij. (foto: De Schutse)
Medewerkers van de boerderij. (foto: De Schutse) Foto: De Schutse

Boerenfair De Schutse en

open dag boerderij Het Binnenveld

ACHTERBERG - Bezoek de gezellige Boerenfair! Er is van alles te doen voor zowel ouderen als  kinderen. Denk voor hen aan pony rijden, kinderkleedjesmarkt, oud-hollandse spelletjes, truckritjes en de gezelligheid! Voor de ouderen zijn er diverse marktkramen en om 19.00 uur een heuse veiling! 

Eten en drinken hoeft men niet zelf mee te nemen, keuze genoeg. Bezoek ook gelijk de Boerderij en winkel voor (h)eerlijk vlees en zuivel en diverse andere producten, waaronder ook voedingssupplementen. 

Wie zijn nu de organisatoren? Dat zijn de 'medewerkers' van De Schutse! Zij helpen in de winkel en zullen u graag meer vertellen over hun producten, omdat deze locatie (vleesboerderij Het Binnenveld) al 12,5 jaar mag bestaan! Maar de Schutse heeft nog veel meer, zoals een prachtige lunchroom en een werklocatie op de Friesesteeg 15, waar men op andere dagen van harte welkom is! 

Kijk ook op Social Deal bij PLukgeRust voor een prachtige en heerlijke aanbieding. Boerenfair locatie: Z. Meentsteeg 9 in Achterberg; 11.30-20.30 uur.