Afbeelding
Foto:

GMB opent haar deuren!

OPHEUSDEN - Op zaterdag 24 september, nationale burendag, opent bouwbedrijf GMB de deuren, voor alle belangstellenden uit Opheusden en de Betuwe en voor de medewerkers van GMB en hun familie. Medewerkers van GMB presenteren de boeiende wereld van techniek aan een breed publiek.

"Techniek is overal in huis, op straat, op school en waar je maar kunt bedenken. Bij GMB houden we ons vooral bezig met techniek in relatie tot water. Van waterveiligheid, waterkwaliteit en bio-energie tot industriële bouw & infra. Zo bouwen en versterken we dijken, bouwen en onderhouden we rioolwaterzuiveringen en renoveren we het riool. Met meer dan 500 collega’s zorgt GMB ervoor dat Nederland veilig en droog blijft."

Op de Techniekdag laten onze collega’s zien hoe het is om in de techniek te werken. "We laten u zien én ervaren hoe ons werk eruitziet. Van elektrotechniek en werktuigbouw tot civiele techniek. Met aandacht voor virtual reality, ecologie en slimme duurzame oplossingen zoals een mobiele windmolen. Alles wat GMB in huis heeft kunt u zien en beleven. Ook zorgen we voor een hapje en een drankje en we staan u graag te woord bij eventuele vragen over ons werk."

"Heeft u altijd al willen weten wat GMB zoal doet en kan? Bent u geïnteresseerd in de wereld van techniek? Op zaterdag 24 september openen we onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met de wereld van techniek bij GMB. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Dalwagenseweg 51 in Opheusden."