Hamersma en Kleinman voortvarend van start in competitie

Algemeen

OMMEREN - Jack Hamersma en Ruud Kleinman zijn in de najaarscompetitie van de tafeltennisvereniging SER 80  goed uit de startblokken geschoten. Beiden streven naar promotie naar de hoofdklasse.

De Maurikker Hamersma gaat aan de leiding in de eerste klasse van de najaarscompetitie. Ruud Kleinman doet weinig voor hem onder. Hij  heeft alleen twee wedstrijden minder gespeeld. Natuurlijk is ook de veteraan Jan Bergacker een kandidaat voor promotie. De  knokker Boneschanser heeft in voorgaande competities al laten zien over strijdlust te beschikken. Gevaarlijke outsider voor de top 3.

De kampioen van SER 80, Dick van Ommeren ui Lienden, nam gelijk maar een flink voorschot op een nieuwe titel. Hij staat nog op honderd procent winst. Verrassend is dat de uit de eerste klasse gepromoveerde Marius Nap (Maurik) ook nog geen wedstrijd heeft verloren. De Poolse aanvalster Bogdanowicz en Andre van Ingen kenden eveneens een prima start..

Voorlopige standen: Hoofdklasse: 1.Dick van Ommeren, Lienden, 7-294-100%, 2. Justyna Bogdanowicz, Ingen, 5-198-94.2% en Andre van Ingen. Lienden, 5-198-94..2%.

1e klasse: 1. Jack Hamersma, Maurik, 6-157-62.3%, 2. Ruud Kleinman, Zoelen, 4-137-81.5% en 3.Jeroen Boneschanser, Ommerenveld, 4- 126-75%.

De tafeltennissers hebben enkele weken compensatie gekregen van de gemeente Buren voor de Meentzaal.. Op dinsdag 20 september gaat men definitief naar De Radslag in Ingen. Ook daar aanvang training en competitie  18.30 uur.