Leden van vereniging Ons Trefpunt.
Leden van vereniging Ons Trefpunt. Foto: Marlies van den Broek

45-jarig bestaan van seniorenvereniging Ons Trefpunt

Algemeen

OPHEUSDEN - Op 4 augustus 1977 vond de oprichtingsvergadering plaats van vereniging “Ons Trefpunt” te Kesteren. Op 8 september 1977 passeerden de statuten van de vereniging bij notaris Zijlstra in Opheusden. 

Het doel van de vereniging was het bevorderen van activiteiten van bejaarden in het dorp Kesteren. De vereniging was niet politiek gekleurd, noch gebaseerd op een bepaalde levensovertuiging. De vereniging kende gewone leden, ondersteunende leden en ereleden.

Dat was 45 jaar geleden. Op 7 september werd het 45-jarig jubileum gevierd met de leden in het panorama restaurant De Blaauwe Kamer in Wageningen. Vele leden met hun partners waren aanwezig op dit mooie feest, waarbij het weer goed meewerkte en het eten van het restaurant zich uitstekend liet smaken. 

Will Verwoerd en Geertrui van Kooten hadden een leuke loterij opgezet. Dankzij onze sponsors konden er leuke prijzen verloot worden.

Peter van de Peppel, erevoorzitter en bijna 30 jaar lid, vertelde over het verleden van de vereniging. Vele herinneringen werden gedeeld met de aanwezigen.
Na het lekkere eten ging iedereen voldaan naar huis met een mooie tas van Go-Tan, een van onze hoofdsponsors, gevuld met lekkere ingrediënten om lekker Aziatisch eten klaar te maken.

Op naar het 50 jaar bestaan van de vereniging. Hebt u zin om mee te doen! Neem contact met ons op via onstrefpunt@outlook.com. Of kom vrijblijvend kijken in Ons Dorpshuis Kesteren, Nedereindsestraat 27 a in Kesteren. Voor biljartactiviteiten op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 uur. Voor soosactiviteiten op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur.