Burendag in Rhenense buurtcentra

Algemeen

RHENEN - In gemeente Rhenen vieren allerlei straten en buurten samen Nationale Burendag. Wordt er in jouw straat of wijk niets georganiseerd? Onderstaande Rhenense buurtcentra zetten op zaterdag 24 september hun deuren voor je open!

Bestegoed: 09.30 – 12.00 uur

Een gezellige dag voor jong & oud, met live muziek van The Fellows. Speciaal voor kinderen is er o.a. knapzak knutselen, kunst op servies (neem een eigen witte bord of mok mee) en een taartenbakwedstrijd (met héle mooie prijs!). Tabaksweg 22, Elst.

Buurtgarage: 09.30 – 12.00 uur

Een feestelijke ochtend met spellen voor jong & oud, cupcake versieren, tekenen met textielstiften (neem eigen licht kledingstuk mee) én de Heel Rhenen-Hoog Bakt wedstrijd! Buurtkinderen bakken thuis hun favoriete gebak en presenteren dit de 24ste aan een jury. Welke bakker gaat er met de toffe prijs naar huis? Kom het ontdekken en buurt lekker mee! Valleiweg 16, Rhenen .                                             

Westpoort: 12.00 – 14.00 uur

Werkplaats De Steiger in de Westpoort opent de deuren voor haar buren. Van 12.00 tot 14.00 uur serveren de vrijwilligers van De Steiger twee overheerlijke soepen. Samen een kopje soep eten, een babbel met de buren en een kijkje achter de schermen van het werk in de Westpoort. We heten onze buren van harte welkom! Veerweg 1, Rhenen.

Tollekamer 10.00 – 11.45 uur

Daarnaast gaat ook de Tollekamer voor je open. Bewoners van De Tollekamp nodigen je uit voor een Oud-Hollandse spelletjesochtend onder het genot van een kopje koffie/thee. Dokter Wallerstraat 2, Rhenen.