Opleiding tot Lotus-slachtoffer

Algemeen

DODEWAARD - Enthousiaste lotusslachtoffers in spé met een goed verenigingsgevoel gezocht, want... Lotus®kring-Rivierenland wil een nieuwe opleiding tot Lotus®slachtoffer starten.

De opleiding kan door iedereen die in het bezit is van een geldig ehbo-diploma Oranje Kruis of een geldig certificaat 4100 (het Nederlandse Rode Kruis) gevolgd worden.

“De duur van de opleiding is een jaartje. In dit jaar zal veel van u gevraagd worden. Reden waarom wij de opleiding in september 2022 zullen beginnen met een aantal ‘snuffellessen’. Deze lessen geven u (en ons) de gelegenheid om erachter te komen of het wat voor u is, zonder dat u zichzelf direct voor een heel jaar vastlegt.”

De cursus zal gedurende het verenigingsjaar 2022-2023 op de woensdagavond (tweewekelijks, van 19.45 tot 21.45 uur) én de zaterdag (1x per maand, van 09.00 tot 15.00 uur) plaatsvinden in Dodewaard. Het gaat om ongeveer vijftien woensdagavonden en acht zaterdagen.

“We streven ernaar het examen eind mei 2023, dan wel begin juni 2023 plaats te laten vinden. Het examen zal een gehele zaterdag beslaan. Belangstellenden kunnen voor nadere informatie / opgeven terecht bij onderstaand e-mailadres:n instructeurs@lotuskring-rivierenland.nl. Bent u of kent u iemand die graag lotusslachtoffer wil worden en het ook leuk vindt om na het slagen ingezet te worden als slachtoffer (tegen vergoeding uiteraard), dan horen wij dat graag.”