Wethouder Herma van Dijkhuizen (links) en Mark van der Vlerk met de recreatiekaart Neder-Betuwe op recreatiepark de Markplas in Opheusden.
Wethouder Herma van Dijkhuizen (links) en Mark van der Vlerk met de recreatiekaart Neder-Betuwe op recreatiepark de Markplas in Opheusden. Foto: Elly Molenaar | Communicatieregisseurs*

Gratis: de nieuwe recreatiekaart van Neder-Betuwe

Algemeen

OPHEUSDEN - Mart van der Vlerk uit Nieuwegein heeft deze week als regelmatige bezoeker van recreatiepark De Markplas in Opheusden van wethouder Herma van Dijkhuizen (Recreatie en Toerisme) het eerste exemplaar van de nieuwe recreatiekaart van Neder-Betuwe ontvangen.

Op de kaart is veel informatie te vinden voor de leukste dagjes uit in Neder-Betuwe. De nieuwe recreatiekaart geeft informatie over de Romeinse geschiedenis, fietsen en wandelen door de natuur en de veerpontjes. Je kunt er bijvoorbeeld ook op zien bij welke fruitstallen je echt Betuws fruit kunt eten en welke activiteiten Neder-Betuwe nog meer te bieden heeft. 

Eigen dagje uit 

Wethouder Herma van Dijkhuizen: “Met de recreatiekaart Neder-Betuwe kun je als inwoner en bezoeker van onze gemeente een eigen Neder-Betuws dagje uit uitstippelen.”
De recreatiekaart is vanaf nu gratis verkrijgbaar in het gemeentehuis en bij verschillende recreatieondernemers.

Samenwerking

De recreatiekaart is gemaakt in samenwerking met verschillende ondernemers, Stichting Bureau Toerisme en gemeente Neder-Betuwe en mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.