Mantelzorg.
Mantelzorg. Foto: Gerliene

Cursus vrijwilligers terminale zorg

Algemeen

NEDER-BETUWE - Wanneer iemand te horen krijgt dat de tijd van leven nog maar kort is, belandt hij/zij in een soort roller coaster. In deze turbulente tijd is het prettig om met mensen te kunnen praten over je zorgen, wensen, mooie herinneringen of dat waar je bang voor bent.

Vrijwilligers van VPTZ Rivierenland staan graag voor je klaar. De bezoeken van onze vrijwilligers geven de mantelzorgers de tijd om op te laden. Even naar de kapper, een kopje koffie drinken bij een vriend of je hoofd leegmaken door een wandeling in de natuur.

Dinsdag 13 september start er weer een cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk in de terminale zorg. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor deze cursus. 

Wil jij het, samen met ons, mogelijk maken om goede zorg te geven aan iemand in de laatste fase van het leven? Mail, app of bel met Elly, zij kan je alles vertellen over het werk in het hospice in Tiel en het werk bij mensen thuis. Elly Tazelaar: 06 53715525; coordinator@vptzrivierenland.nl;  www.vptzrivierenland.nl.