Circuit Dikke Banden Race.
Circuit Dikke Banden Race.

Dikkebanden race, live Vuelta op groot scherm en meer … neem je fiets mee!

Algemeen

RHENEN - Op 20 augustus komt de Vuelta d’Espana door Rhenen, een kans om zo veel mogelijk mensen sportief op de been te krijgen en Rhenen sportief op de kaart te zetten. In de benedenstad bij de Cunerakerk wordt die dag een Dikke Banden Race georganiseerd voor kinderen van 5 tot 12 jaar. 

Om 12:30 uur: 5-6 jaar, om 13:00 uur: 7-8 jaar, om 13:30 uur: 9-10 jaar, om 14:00 uur: 11-12 jaar. Er zijn mooie prijsjes te winnen. Dus neem je fiets mee!

In de ochtend willen we met mensen uit zorginstellingen op Duo-fietsen met maatjes “rondjes om de kerk” fietsen. Buren van ’t Brandtweer kunnen kosteloos een kopje koffie drinken tussen 10.00 en 12.00 uur. De gehele dag is de Vuelta live te volgen op een groot Led-scherm op het plein tussen de oude brandweerkazerne, de kerk en het museum. 

David van Olst zal in de middag bij de Kazerne prachtige Spaanse gitaarmuziek verzorgen, waar ieder onder het genot van een Spaans hapje en drankje van kan genieten.
Versierde fietsen worden geëxposeerd in het Stadsmuseum die dag.

Iedereen is uitgenodigd om dit mee te beleven in de benedenstad, Rhenen heeft een mooi programma deze dag op verschillende plekken in de stad! 

Meer info over de bovenstaande activiteiten via info@tbrandtweer.nl.