Computercursus Klik en Tik in de bibliotheek Kesteren

Algemeen

KESTEREN - Een bericht sturen, werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Je kunt steeds meer doen via de computer en het internet. Dat is handig maar veel mensen vinden het ook moeilijk. 

Heb je nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. De cursus bestaat uit drie onderdelen. Je volgt je eigen leerroute op basis van je kennis en ervaring. 

De basis 

Wil je graag meer met de computer doen, maar heb je nog geen ervaring met de computer en weet je niet goed hoe het werkt? Dan is?Klik & Tik. De basis?iets voor jou. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. Voor als je nog geen ervaring hebt met de computer. 

Het internet op 

Je leert het internet te gebruiken. Je gaat websites bekijken, zoeken, e-mailen, downloaden en iets aanvragen.? 

Samen op ‘t web 

Je leert hoe je sociale media gebruikt, zoals Facebook, WhatsApp, YouTube en LinkedIn. 

Wij zorgen voor laptops, maar als je liever op je eigen iPad of tablet leert werken, neem deze dan gerust mee.
Cursus bestaat van 8 x 1 uur, deelname is gratis.

Startdatum voor Kesteren is woensdag 7 september 9.00 uur. Overige dagen zijn 14, 21, 28 september en 5, 12, 19 en 26 oktober. In november komt dezelfde cursus in Dodewaard. 

Voor aanmelden of meer informatie, bel naar onze klantenservice 0344-639940, kom langs de vestiging of mail naar basisvaardigheden@bibliotheekrivierenland.nl.