Zomer in Gelderland-presentatoren Lisanne Halleriet en Frank Oosterwegel zullen op 19 augustus Lienden bezoeken. (foto: Omroep Gelderland)
Zomer in Gelderland-presentatoren Lisanne Halleriet en Frank Oosterwegel zullen op 19 augustus Lienden bezoeken. (foto: Omroep Gelderland) Foto: Omroep Gelderland

Lienden doet mee met 'Zomer in Gelderland'

LIENDEN - Ook deze zomer trekt de karavaan van Zomer in Gelderland weer door provincie Gelderland. In augustus bezoeken Omroep Gelderland-presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet, samen met Willie Oosterhuis, 15 dorpen, buurtschapen en steden, die zich dan van hun beste kant laten zien. 

Dit jaar doet ook Lienden mee. Op vrijdag 19 augustus zal Lienden van 9.30 tot 19.00 uur in het teken staan van Zomer in Gelderland. Een mooie kans om Lienden op de kaart te zetten en om samen met alle inwoners er een feestelijke en vrolijke dag van te maken.

Hoe mooi zou het zijn als het lukt om met z’n allen er een mooi feestje van te maken, een dag met op-en-top Lienden promotie en een activiteit wat de samenhang in het dorp versterkt. Lienden wil natuurlijk goed voor de dag komen in dit programma. Tevens worden op deze dag ‘s-middags allerlei clinics georganiseerd door alle sportverenigingen uit Lienden op het voetbalveld van FC Lienden. Bovendien is vrijdag 19 augustus de dag voor de doorkomst van de Vuelta (op zaterdag 20 augustus) door Lienden.

Het programma Zomer in Gelderland wordt van 18.20 – 18.50 uur uitgezonden vanaf de parkeerplaats Molenstraat 14 naast voetbalvereniging FC Lienden.

Vrijwilligers gezocht

Om Lienden goed voor de dag te laten komen, zijn we op zoek naar vrijwilligers om er een leuke dag van te maken, maar vooral de saamhorigheid in Lienden te laten zien via Omroep Gelderland. We zoeken dan ook vrijwilligers voor het Team, maar ook voor onder andere decor bouwen, kostuums maken et cetera. Aanmelden kan bij Erwin Vermeer e.n.vermeer@planet.nl.